Napelem

Nyugat-Európában az a tapasztalatunk, hogy a napelemes rendszerek egyre inkább meghatározói az iskola és közintézményi épületeknek. Az telepített napelemek egyfajta nyilatkozatai az épületek tetején a megbízható zöld-energia termelésnek, energiaszámla csökkentésnek és hatékony káros-anyag kibocsájtás csökkentésének.
A középületek inspirálóan hatnak az egész társadalom számára, hogy környezetvédő módon is lehet pénzt és energiát spórolni.

A fotovoltaikus modulok a napfény energiáját alakítják át villamos energiává. A napelemeket számos formában telepíthetjük minden típusú tetőre legyen az cserepes, zsindelyes, vagy éppen lapos tető.

Zöldáram termelő közintézmények tarifái

A magyar kormány 2013 januárjában bevezetendő rendelete értelmében a napelemekkel termelt áram támogatása jelentősen megugrik. Ami a tervek szerint körülbelül 0,17-0,31 EUR megtermelt kWh-ként. Egyszerűen számolhat úgy, hogy az Ön napelemei által termelt energiát 3-4X áron veszik meg Öntől!

A megtérülési idő jelentősen lerövidült, jelenleg 5-6 év!

Solar PV – egy zseniális megoldás
•A napelem rendszerek a nap energiájából áramot állítanak elő CO2 kibocsájtás nélkül
•Napelemes rendszer bármely épületre telepíthető, legyen az új építésű, vagy régi. A felhasználható hasznos terület nem csökken!
•Minden napelemes rendszer által termelt villamos energia jogosult a kedvezményes eladási tarifára
•Több tonna CO2 kibocsájtást takarítanak meg évente.
•A napelem rendszer nem tartalmaz mozgó alkatrészt, nem igényel karbantartást
•A napelemes rendszerek teljesítménye kiszámítható, a modulok 25 év garanciával szállítjuk és a rendszer várható élettartama legalább 40 év

Az éghajlatváltozás, a növekvő energiaárak, és az energiabiztonság – három igazán jó ok – ma már kiemelt fontosságúak az iskolák és a helyi hatóságok számára. Egy napelemes telepítés egyszerű, hatékony és megbízható eszközök ezen kihívások kezelésében.

A HUNGARIAN SOLAR KFT. felméri az épületet és a legjobb és leghatékonyabb megoldást kínálja fel Önnek egy napelemes rendszer létrehozására. Mi ott leszünk az intézmény mellett a tervezéstől az engedélyeztetésen át egészen a magas szakmai színvonalú kivitelezésig.