A Völgységi Hírlevél 2019 Decemberi számában megjelent: Bemutatjuk a COLOR Klíma Centrumot cikk folytatása, terjedelmi akadájai miatti tovább gondolása!

A weboldalunk fejlesztés alatt van folyamatosan kerülnek fel tartalmak!

Az eredeti cikk megtekinthető itt.

Cégünk,-  weboldalunk és a cikksorozat fő célkitűzése célja:
A Napelemes,-Hőszivattyús rendszerek elterjesztésének segítése, támogatása, hogy ne kelljen sem villany sem gázszámlát fizetnünk!

További céljaink:

  1. Nem minden termékcsoport fizikai értékesítése, megvalósítása, de segítséget szeretnénk adni, hogy egy laikus is  könnyebben eldönthesse milyen beruházások közül választhat új, vagy használt ingatlanának az energetikai megvalósításánál.
  2. A legnagyobb gond, hogy nincs egy átfogó felület, ahol az Ügyfelek összehasonlíthatnák a szükséges beruházásokat a bekerülési,- üzemeltetési- megtérülési- költségeket, ebben szeretnénk segíteni szakmai cikkek, Youtubeos videók publikálásával.
  3. Sajnos a Youtube-ra is kerülnek fel olyan tartalmak amik főleg energetikai szempontból erősen megkérdőjelezhetők, vagy féligazságok vannak benne,  mert az értékesítő csak a számára releváns előnyöket emeli ki, leginkább az új technológiák és a villamos fűtések terén járhatunk pórul.

Ezeket a Videókat megpróbáljuk elemezni, a weboldalunkon létrehozott „ Mivel fűtsek?”  rovatban és a  Összehasonlító táblázatok oldal alatt valós számokkal alátámasztani.

Készülék garancia

1.) Készülék garancia, melyet mindig a gyártó, vagy a Magyarországi importőr biztosít!

A készülékére a telepítéskor átadott garancia papírban meghatározott feltételekkel “1+1 év alap garancia jár”!
Fontos: A második évben, és a további évekre kiterjesztett garanciára csak akkor vállalnak szavatossági,-” ingyenes alkatrész ellátási felelősséget a forgalomba hozók, ha az előző évben,- években folytatólagosan megtörtént (az Importőr által is elfogadott szervíz,- szakember által) a készülék műszaki állagmegóvó, tehát nem tisztasági karbantartása!
A garancia kettő év fölötti ingyenes meghosszabbítására is lehetősége van melyről itt. vagy a következő körlevélben tájékoztatjuk!

Szerelési segédanyag, és az elvégzett munka garanciája

Cégünk a klíma telepítéshez felhasznált segédanyagokra ( konzol, klímacsövek, vezetékek,…) és a munkadíjra adja a garanciát , amely egy évre szól, amennyiben beregisztrál a Loch és T KFT Klíma ügyfélszolgálati applikációs felületen > bekerül a cégünk adatkezelési nyilvántartásába, és akkor a + egy évre meghosszabbítjuk a szavatossági garanciát a segédanyagokra, és a munkára!

Az Ügyfélszintű adatkezelési nyilatkozat kitöltésének további előnyei

1.) A regisztráló lakossági Ügyfeleknek akciós időszakban lehetőséget biztosítunk ÁFA mentes karbantartás, és esetleges javítási igény bejelentésére minden elkötelezettsége nélkül a következő egy évre ( az ismételt megújításig) az időszakosan direkt a karbantartási díjak csökkentésére megnyitott Katás egyéni vállalkozásánál!
2.) Minden karbantartandó klímára 1.000Ft kedvezményt bíztosítunk a karbantartási árlistánkból készülékenként!
3.) Az Ügyfeleknek a kiemelt figyelmet, és kedvezőbb javítási díjtételeket biztosítunk a mai munkaerő gondokkal teli klímaszezonban is a saját és Családjuk komfortérzetének biztosítására

LGB

Ügyvezető: Loch Gábor   loch.gabor@energiapontneked.hu

Ügyfélszolgálat: info@energiapontneked.hu

Cím: 7150 Bonyhád Rákóczi út 3-5 Telenor szaküzletben

Telefon: 06209725511

 

https://plus.google.com/115752789325129020320/about?gl=hu&hl=hu

Loch és társai KFT. – Névjegy – Google+

Kapcsolatfelvételi adatok
Az üzleti hely térképe
Bonyhád, Rákóczi Ferenc utca 3 7150 Magyarország

Rákóczi Ferenc utca 3HUTolnaBonyhád7150
(20) 972 5511 (Mobil)
Klíma- és fűtésszerelő, Elektronikai szaküzlet

Klíma- és fűtésszerelő
Elektronikai szaküzlet
Kivitelező

Ma 8:00–17:00

hétfő 8:00–17:00kedd 8:00–17:00szerda 8:00–17:00csütörtök 8:00–17:00péntek 8:00–17:00szombat 8:00–12:00vasárnap Zárva
Cégünk Klíma és napelemes rendszerek kivitelezésével és értékesítésével foglalkozik.